epojisteni logo

Plná moc pro přepis či odhlášení vozidla - VZOR

PLNÁ MOC

Na této stránce si můžete stáhnout vzor plné moci, která je nutná v případě, že budete chtít, aby Vás při přepisu nebo odhlášení vozidla, změně SPZ a jiných úkonech na úřadě zastupovala jiná osoba, nebo pokud naopak bude jiná osoba chtít, abyste ji zastupovali Vy. Plnou moc si můžete snadno stáhnout, vyplnit a vytisknout.


CO ZNAMENÁ PLNÁ MOC?

Plná moc k přepisu vozidla je formální dokument, který slouží ke zmocnění druhé osoby k vykonání daného právního úkonu. V některých případech je nutné, aby podpis uvedený na plné moci, byl úředně potvrzen. Ověření podpisu se provádí jednoduše na všech místech , tedy třeba na pobočkách České pošty, za poplatek 30 Kč.


V plné moci je jasně uvedeno kdo, koho, v jakém časovém období a k čemu zmocňuje. Zmocnitelem je myšlena osoba, která dává někomu jinému oprávnění za něj určitý právní úkon vykonat. Zmocněncem je myšlena osoba, která na sebe toto právo přebírá a je oprávněna za zmocnitele daný právní úkon vykonat.


Pokračovat na:

Slovník pojmů

Slovníkem pojmů bychom Vám rádi přiblížili výrazy a termíny spojené s oblastí pojištění a obecně pojišťovnictvím.

Kalkulace

Stačí, abyste zadali základní údaje o vozu a jeho vlastníkovi a naše kalkulačka seřadí varianty povinného ručení od mnoha pojišťoven.

Aktuality

Na uvedené stránce je možné dohledat si aktuální informace na aktuální témata v oblasti pojištění a pojišťovnictví.